1 Presentation

Expoze
Webbplatsadministratör
Inlägg: 19
Blev medlem: sön 12 jul 2015, 17:40

1 Presentation

Inläggav Expoze » sön 12 jul 2015, 23:01

Kanske lite tidigt att lägga upp tråden då alla grejor inte är hemma än men jag sitter och har tråkigt så det får bli så. :p

Bilen ifråga är ju då en Citroen C5 kombi som jag haft i 3år.
Har haft lite enklare installation i den men det ska bytas ut nu då.

Huvudenheterna har varit många, kört med original, Blaupunkt Acapulco, Nakamichi CD400, Sony Explod ,mm,mm, men nu ska det in en fin-fin gammal Alpine CDA-7998R.

Slutstegen har hängt med från förra bilen och det är 2st Zachry. Ett 2150 till basarna och ett 260 till framsystemet. De kommer att stryka på foten till förmån för ett Genesis 5-channel. Hade velat ha ett till så man körde ett till höger och ett till vänster men tyvärr måste ju pengarna räcka till oxå.

Framsystemet har jag tyvärr kört original tillsvidare. Ska bytas mot troligen ett par Amega 6,5or och ett par bättre diskanter. I framtiden kanske ett par Amega 3,5 koaxialer.

Basarna letade jag länge efter. Ville ha ett par som tog minimal plats i skuffen, både på djupet och vad det gäller lådliter. Hittade inte något enormt sortiment som passade min plånbok då för 3 år sen men det slutade med ett par Rockford Fosgate P3SD410 10-tummare. Monteringsdjupet på dessa är knappt 9cm och de klarar sig i varsinn sluten 17 liters låda. Dessa lådorna är sen skruvade i ryggstöden så ifall man behöver lasta så hänger lådorna med respektive ryggstöd ner. Har nu dessutom ett par riktigt kraftiga galler i rostfritt som skyddar basarna. Dessa kommer jag att behålla tillsvidare och kanske bygga nya lådor till.

Strömförsörjningen består av 21mm2 kablage från ett större batteri fram till ett extra batteri i reservhjulsbaljan.

Beställt lite SilentCoat och ska dämpa valda delar av bilen innan jag börjar plocka in nya grejorna oxå. Bakluckan är dock dämpad sen innan då det är den löjligaste lilla plåtbit jag nånsin råkat ut för.

Vi får helt enkelt se vart det hela slutar....

Bjuder på ett par bilder på hur det såg ut i somras.

Bild

Bild

Återgå till "Citroën C5 "Devil" V1.0"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst