12 Montering av huvudenhet

Expoze
Webbplatsadministratör
Inlägg: 19
Blev medlem: sön 12 jul 2015, 17:40

12 Montering av huvudenhet

Inläggav Expoze » lör 18 jul 2015, 23:40

Idag hade man mellandag mellan kvällsskift och nattskift vilket nästan ger en extra ledig dag. Plusgrader var det gott om oxå så man fick en del gjort.
Började med att montera in mittpanelen igen och få dit stereon och koppla in allt kablage i den. Kändes lite som en milstolpe att se den på plats äntligen.
Bild

Sen var det bara att fortsätta. Lägga kablaget på plats ordentligt och dra dit mittkonsollen.
Bild

Sakta men säkert börjar det kännas som en bil igen. Blir lite pyssel att få allt kablage att ligga bra utan att vara ivägen när allt monteras ihop igen så det går ju lite mer tid än man tror. Fortsatte med kablaget som gick under baksätet. Lågnivå till vänster på bilden och högtalarkablaget till höger. Många buntband blir det.....
Bild

Sen var det ju bara att dunka dit sätena igen. Gott när man verkligen ser att man gör nånting.
Bild

För att avsluta dagen var jag bara tvungen att koppla in stereon lite tillfälligt och köra ut panelen för att se hur det såg ut. Kunde ju även passa på att testa rattfjärren och det funkade precis som det skulle. Inte fel att börja slita på den, den har inte använts sen originalstereon åkte ut för ett gäng år sen.
Bild

Nästa punkt på agendan blir väl att få ordning där bak med batterifäste och slutstegsrack. Strömkabeln blir väl i samma vända skulle jag tro.

Återgå till "Citroën C5 "Devil" V1.0"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst